День Победы

День Перемоги

Благодійна акція для 230 ветеранів, інвалідів та пенсіонерів

 
             8 травня 2013
 

Трохи історії…
 Сьогодні Україна відзначає 68-річчя перемоги у війні з фашистами. Ця перемога обійшлася величезними втратами. Україна втратила п'яту частину населення: близько 3 мільйонів людей загинуло на фронтах, 5,5 мільйона — в зоні окупації. Понад 10 мільйонів жителів України не мало даху над головою: жили в землянках або непристосованих приміщеннях. Було повністю зруйновано 16 150 промислових підприємств, 27 910 колгоспів, 872 радгоспи, 1 300 машинно-тракторних станцій. За період окупації гітлерівці вивезли з України 920 тонн зерна, 622 тисячі тонн олійних продуктів, 950 тонн рослинної олії, 208 тисяч тонн вершкового масла, 400 тисяч тонн цукру, 3,5 мільйона тонн картоплі. Матеріальні збитки, понесені Україною, склали 42% від загальних збитків Радянського Союзу.Жорстокий окупаційний режим, який встановили гітлерівці в Україні, мав на меті перетворити нашу країну у житницю та сировинний придаток Німеччини.
 Незважаючи на важкі втрати, Україна зробила величезний внесок у спільну боротьбу з фашистською Німеччиною.Серед вищих офіцерів Радянської армії, що командували фронтами і арміями, було чимало українців. 2 072 наших співвітчизника удостоєні звання Героя Радянського Союзу. З 115 двічі Героїв — 32 українця. Із семи мільйонів орденів і медалей, вручених за бойові подвиги, 2,5 мільйона отримали вихідці з України.

Тепер повернемося до нашого часу :)
    8 травня відбулася благодійна акція для наших бабусь і дідусів на честь Дня Перемоги. Багато з них пережили післявоєнну голодовку, а деякі і голодування 33-го.На все життя запам'ятали що це таке, тому цінують кожну крихту хліба.
   Сьогодні волонтерами були нові люди: Юлія та Олександр Салівон, а також Василь Корнієнко. Цікава історія трапилася з Юлею та Олександром.Саша знайшов на вулиці 1 000 гривень. Сума приваблива, можна щось суттєве купити, так би мовити :). Порадившись з дружиною Юлею, вирішили бабусь нагодувати! Завдяки цій сумі вдалося купити і роздати 230 цілих буханок хліба! Велике їм спасибі! Решта частування (гречана каша і соки) — це заслуга відвідувачів «Екобуфета».Завдяки їх пожертвуванням, незаможні люди отримують не тільки ситий шлунок і задоволення від смачного обіду, а й розуміння того, що вони комусь не байдужі.Так досягається гармонія в суспільстві і мир у душі.

благотворительный фонд

благотворительность

благотворительный фонд

социальная благотворительность

социальная работа

виды благотворительности

волонтёры

благодійність

внимательность

хлеб

Благотворительный фонд Пища жизни

меценатство +и благотворительность

тема благотворительность

пшеничный хлеб

Їжа життя

помощь людям