Доброта

Цікаві і реальні історії

з крихтами великої людської доброти

 
              8 березня 2013
 

Трохи позитиву :). Ці історії — наш подарунок милим жінкам, матерям і дівчатам до свята 8 березня.

Життєві історії з крихтами великої людської доброти.

Ми з подругою були в торговому центрі і виграли по м'якій іграшці в рекламній вікторині. Йшли і побачили розумово відсталого хлопчика з татом і віддали іграшки йому. Він сказав «Спасибі». Його батько ледь не розплакався. Виявляється, хлопчик не розмовляв кілька місяців.

Добрый мальчик

* * *

Чотири місяці тому в мене діагностували облисіння. Через місяць я втратила волосся. Було страшно йти до школи, я думала, що всі будуть витріщатися на мене. Наступного ранку я почула стук у двері і відчинила, на ганку стояли десять моїх друзів з повністю поголеними головами. Двоє з них були дівчатками...

Доброта

* * *

Іду вранці додому. На під'їзді оголошення: «Дорогі сусіди! Сьогодні, приблизно о 9:20, біля прохідної двері були загублені 120 руб. Якщо хто знайшов, занесіть, будь ласка, до кв. 76 Антоніні Петрівні. Пенсія 1 640 руб». Я відкладаю 120 рублів, піднімаюся, дзвоню. Відкриває бабуся у фартуху. Тільки побачила мене з грошима, одразу почала обніматися, голосити і у сльози щастя. І розповіла: «Пішла за борошном. Повернувшись, виймала ключі біля під'їзду — тоді гроші, напевно, і загубила». АЛЕ! Гроші брати відмовилася навідріз! Виявилося, що за пару годин я вже шостий (!) «знайшов» бабусини гроші! Люди, я вас люблю за те, що ви такі!

любовь людей

* * *

Працюю у кафе швидкого харчування. Сьогодні вранці чоловік підійшов до каси і сказав: «За мною стоїть дівчина, я її не знаю. Але я хотів би заплатити за її каву. Передайте їй „Гарного дня“». Ця дівчина спочатку сильно здивувалася... а потім зробила те ж саме для наступної за нею у черзі людини. І так 5 разів поспіль!

Вдалого дня

* * *

Напередодні мого 17-річчя моя дев'ятирічна сестра весь день бігала з палаючими очима, так хотіла вручити мені подарунок. На ранок я, як завжди, пішов її будити до школи. Я сказав: «Ти вже можеш вручити мені свій презент». Ще не встигши відкрити очі, вона потягнулася і обняла мене своїми маленькими ручками. Потім залізла під подушку і дістала конверт з написом: «Дорогому братові на день народження!» Відкривши, я побачив одну купюру у 10 доларів, дві купюри по 10 гривень, одну купюру в 2 гривні, одну купюру в 1 гривню. Це були абсолютно всі її гроші. Я її міцно обійняв і довго так лежав, щоб вона не бачила моїх сліз.

Искренность

* * *

Давно не було такої грози як сьогодні. На роботі сказали, що хтось треться біля моєї машини. Я кинувся на вулицю. Все було як і раніше, крім люка в даху: хтось засунув його щільніше, щоб машина не постраждала у негоду.

Подяка