Вера Надежда Любовь

Віра Надія Любов

допомога людям

 
               26 жовтня 2012
 

  Сьогодні ми хочемо написати про одну дівчинку, яка з волі проведення живе не як всі діти. Її звати Марія Аврамчук. Вчора їй виповнилося 8 років і до цього часу їй вже довелося багато чого пережити. У віці 1 року вона перенесла важку операцію. Має цілий букет хвороб і не може говорити. Але коли Ви її відвідайте, Ви побачите милого дитини, якого дуже сильно люблять мама й тато.

Батьки Маші роблять все можливе, щоб дитині ставало краще. Багатьом з нас складно буде уявити, скільки для цього потрібно грошей. Тим не менш, результати є. Дівчинка почала повзати перехресним чином. Поступово стала задіяти обидві ноги і руки. Покращився слух, зір (майже пішло косоокість), мануальні і моторні навички. Вона вирішує складні математичні рівняння, які навіть дорослій здоровій людині не завжди під силу. Навчилася читати, знає вже сотні слів і предметів, все розуміє. Нещодавно обрадувала батьків тим, що заговорила (слова, осмислена дитяча мова). У дитини значно покращився травлення, практично зникли алергії, стала набагато менше хворіти, загальний стан Маші стало краще.

В остаточному підсумку, що людині потрібно для одужання? Це віра, надія і любов оточуючих його людей!

Ми були раді зустрічі з Машею. Особливо було приємно спостерігати почуття радості, захоплення і подяки від її мами Ірини, коли вона побачила смачні частування для її дочки.

 1012-01

 А ось і Маша. :)

Маша

 Мария

Якщо у Вас є можливість і бажання зробити свій позитивний внесок у життя Маші, ось координати її батьків:

+380 93 648 55 19 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ірина та В'ячеслав.

Ми бажаємо всім щастя!