Роздача гарячої їжі в м.Київ
Де і Коли?
Актуальна інформація про час і точки роздачі гарячої їжі в Києві розміщується в застосунку «Telegram» на каналі «Їжа Життя Київ»
В інших містах дивіться інформацію на сторінці «Відділення» в Україні та інших країнах.
Щоденно:
готують, доставляють і роздають особисто людям
Чим ми годуємо?
Благодійний фонд «Їжа Життя» в Києві намагається максимально можливо робити різноманітне меню. В основі меню — це різноманітні вегетаріанські поживні і неймовірно смачні каші з паніром, супи і бездріжджовий хліб власної випічки.
При можливості готуємо підливи до каш, намагаємося робити салати або роздавати свіжі овочі і фрукти. Так само випікаємо булочки, печиво, пироги та іншу солодку і солону випічку...
Все це можливо реально!
за активної участі волонтерів
Чим більше волонтерів, тим теплішу і трепетну турботу отримують нужденні. А самі волонтери уникають перевантажень у своєму служінні.
і фінансової підтримки
Достатнє фінансування дозволяє готувати більше і реалізувати більш різноманітне меню, що радує своїм апетитним виглядом і запахом страв.
Волонтер «Їжі Життя» м.Київ
Як часто і регулярно можно волонтерити?
Волонтерство в благодійній організації «Їжа життя» може бути постійним, регулярним або разовим.
Найоптимальніший варіант — регулярна участь: наприклад 1-2 рази на тиждень/місяць: Ви себе не перевантажуєте і вдосконалюєте свої навички та вміння в обраному служінні, а ми знаємо, що в певні дні це служіння закріплено за Вами ...
Але для початку варто спробувати разово взяти участь, щоб зрозуміти що воно собою представляє насправді...
Начебто мало, але це відчутна і важлива допомога!
Що волонтер може робити?
Волонтерство в «Їжі Життя» дуже різноманітне і має широкий спектр, тому можна вибрати будь-яке служіння за своїм покликом серця. Це може бути:
- допомога в закупівлі необхідних продуктів харчування та необхідного інвентарю;
- підготовка продуктів харчування до приготування (мийка ,чистка, нарізка);
- приготування (помічник кухаря, кухар) ;
- розподіл готових страв по ємностях і контейнерах для подальшої доставки в точки роздачі;
- транспортування (завантаження/розвантаження) їжі в точки роздачі (водії, власники транспортних засобів);
- роздача гарячої їжі на точках роздачі;
- прибирання кухні, миття ємностей і контейнерів